Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/elektronika/12297/sukurtas-internetinis-puslapis-informuojantis-gyventojus-apie-skaitmenine-televizija/spausdinti/

Sukurtas internetinis puslapis, informuojantis gyventojus apie skaitmeninę televiziją

Publikuota: 2008-07-04 10:58
Tematika: Elektronika, technika
Inf. šaltinis: SES SIRIUS AB

Oficialiai buvo atidarytas internetinis puslapis www.satellite.lv, kurio tikslas yra informuoti gyventojus apie skaitmeninę televiziją bei pasirinkimo galimybes pereinant nuo analoginės prie skaitmeninės televizijos.

Vadovaujantis ES direktyva, reglamentuojančia skaitmeninės TV pristatymą, iki 2012 metų visoje Europoje palaipsniui turi būti pereinama nuo analoginės prie skaitmeninės televizijos. Šioje situacijoje svarbiausia, kad televizijos žiūrovai Lietuvoje suprastų bei žinotų, kas yra skaitmeninė televizija bei ką jie turėtų padaryti, norėdami ją žiūrėti.

„Mes norime informuoti gyventojus apie alternatyvas, egzistuojančias pereinant prie skaitmeninės TV. Paprastai manoma, kad atsisakant analoginio transliavimo vienintelė galimybė yra skaitmeninis transliavimas. Tačiau yra ir kiti sprendimai, kaip pavyzdžiui, daugiau TV kanalų ir naujas TV standartas HDTV“ – sako Anna-Karina Modiga, kompanijos „SES SIRIUS AB“ viceprezidentė marketingui ir komunikacijai.

Puslapyje www.satellite.lv taip pat pateikiama informacija apie palydovų istoriją, palydovų pritaikymą, saugumą ir dažniausiai užduodami klausimai bei atsakymai apie palydovinės televizijos signalo priėmimą.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!