Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/elektronika/1085/sony-pristate-irengini-skirta-tiesiogiai-irasyti-video-i-dvd/spausdinti/

„Sony“ pristatė įrenginį, skirtą tiesiogiai įrašyti video į DVD

Publikuota: 2005-05-02 07:10
Tematika: Elektronika, technika
Inf. šaltinis: 3DNews.Ru

Kompanija „Sony“ pristatė įrenginį, tiesiogiai įrašantį video į DVD diskus. Naujas gaminys, pavadinimu „DVDirect“, leidžia atlikti šią užduotį be kompiuterio. Be skaitmeninių, įrenginys dirba ir su analoginėmis kameromis, video magnetofonais ir kitais vaizdo signalo šaltiniais.

Įrenginys gali įrašyti iki 12 valandų aukštos kokybės vaizdo medžiagos MPEG-2 formatu į DVD+R DL diską arba iki 6 valandų į paprastą vienasluoksnį diską.

Reikalui esant, prie PK pajungti galima per USB 2.0 sąsają, ir tada bus įmanoma pridėti į įrašomus projektus muziką ir grafiką. Tokiu režimu DVD-R ir DVD+R diskus galima įrašinėti 16X greičiu. Kiti diskai įrašomi: 8X greičiu - DVD+RW, 6X - DVD-RW, 48X - CD-R ir 24X - CD-RW. Taip pat įrenginį, pajungus prie PK ir įdiegus komplekte pridedamą programinę įrangą, galima naudoti kaip išorinį DVD+RW/CD-RW kaupiklį. Įrenginio matmenys - 164 x 66 x 234 mm.

VRD-VC20 modelis pardavimuose turėtų pasirodyti gegužės menesį ir kainuoti apie 300 JAV dolerių.

3DNews

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!