Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/katalogas/verslas/1605/arevita-uab/spausdinti/

Apie įmonę

UAB „Arevita“ įmonę 1994 m. vasario 10 d. įkūrė ir nuo pat pradžių jos veiklą vystė profesionali ir entuziastinga informacinių technologijų specialistų ir inžinierių komanda. Pagrindinė veikla buvo patalpų signalizacijos įrangos prekyba ir instaliavimas. 2010 m. veikla išplėsta – pasinaudojus Europos Sąjungos struktūrinių fondų lėšomis ir įrengus mokslinių tyrimų laboratoriją UAB „Arevita“ pradėjo projektuoti ir gaminti elektronikos įrenginius.

Šiandien mes esame 5 įmonių grupė: UAB „Arevita“, UAB „Arevita ir Ko“, UAB „Spectra Baltic“, UAB „Paradox Distribution Center“ ir UAB „Parksol Technologies“.

UAB „Arevita“ komanda kuria, projektuoja ir diegia intelektualius pastatų valdymo, inžinerinių tinklų, parkavimo sistemų sprendimus. Pasaulyje įsitvirtiname su „Parksol“ automobilių srautų valdymo sistemomis.

UAB „Arevita ir Ko“ užsiima nekilnojamo turto valdymu ir vystymu.

UAB „Spectra Baltic“ užima stiprias pozicijas Lietuvos ir Latvijos rinkose kaip didmeninės ir mažmeninės prekybos įmonė, siūlanti pažangiausias apsaugos ir įeigos, priešgaisrines, vaizdo stebėjimo sistemas ir kt.

UAB „Paradox Distribution Centr“e komanda atsakinga už „Paradox“ apsaugos sistemų didmeninę prekybą rytų Europos ir Azijos šalyse. Įmonė turi atstovybes Rusijoje, Ukrainoje, Gruzijoje, Kazachstane.

UAB „Parksol Technologies“ naujausia iš „Arevita“ grupės įmonių, įkurta 2020 m. Kuria naujus ir tobulina esamus produktus bei programinę įrangą aukštųjų technologijų rinkoms.

„Arevita“ įmonių grupė – inžinerija lengvam gyvenimui!

Kontaktai

UAB „Arevita“
Baltų pr. 145, LT-47125, Kaunas
Tel.: (+370) 37 334074
Faks.: (+370) 37 750878
El. p.: info@arevita.com
https://www.arevita.com/

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!