Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/katalogas/verslas/1487/velonova-uab/spausdinti/

Apie įmonę

VELONOVA prekiauja ne tik įprastais dviračiais, bet ir elektriniais dviračiais. Mūsų asortimente taip pat rasite dviračiams skirtos elektronikos: spidometrai, apšvietimas, dinamos bei kiti aksesuarai.

VELONOVA yra oficialus „GripGrab“ ir „BH Bikes“ atstovas Lietuvoje, dviračiams suteikiantis „Life Time“ garantiją. Parduotuvėje rasite platų patikimų, pasaulyje pripažintų gamintojų dviračių, elektrinių dviračių, jų dalių, aksesuarų ir aprangos asortimentą.

„BH Bikes“ elektrinių dviračių gamintojas naudoja naujausias technologijas, kurios užtikrina elektrinių dviračių saugumą ir komfortą. Siekiama, kad kiekvienas nusipirkęs BH elektrinį dviratį pajaustų važiavimo elektriniu dviračiu malonumą.

Tai nėra įprasta parduotuvė, kur Jūsų vizitas prasideda ir baigiasi pirkimo-pardavimo procesu. Tai vieta, kur tarsi šeimoje – atidžiai ir kokybiškai – pasirūpinama kiekvienu dviračių sporto profesionalu ar mėgėju. O nenutrūkstamas konsultacijas teikia ir Jūsų dviračių servisu rūpinasi Lietuvos, Pasaulio ir Europos čempionatų prizininkai, profesionalūs dviratininkai, broliai Vytautas ir Gediminas Kaupai.

Kontaktai

UAB „Velonova“
Žemynos g. 18, Vilnius LT-06128
Telefonas: 8 683 81 390
El. paštas: info@velonova.lt
http://www.velonova.lt/

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!