Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/katalogas/verslas/1411/orca-team-uab/spausdinti/

ORCA TEAM, UAB

Atnaujinta: 2020-02-14
Adresas: Atidaryti naujame lange https://www.orca.lt/
Veikla: Elektroninė komercija; Interneto projektai; Kompiuteriai, IT
Buveinė: Kaunas

Apie įmonę

ORCA TEAM – daugiau nei 8 metus veikianti inovatyvi įmonė, kuri specializuojasi elektroninių parduotuvių, svetainių, individualių projektų kūrime bei siūlo pažangius B2B sprendimus verslui.

Įmonė teikia aukštos kokybės programavimo, prototipavimo (wireframe) ir dizaino paslaugas (UI/UX). Atliekame projektų analizę, ruošiame sistemų specifikacijas ir konsultuojame WEB klausimais.

Įgyvendinant internetinius projektus įmonės komanda naudoja atviro kodo platformas, tokias kaip „Opencart“ ir „WordPress“. Svetainių kūrimas paremtas įvairaus pobūdžio programavimo kalbomis PHP/HTML/CSS/„MySQL“ bei sprendimais, įskaitant „Laravel“, „Symfony“, „CodeIgniter“, „ReactJs“, „Vue.Js“, SASS, „Bootstrap“, „CSS Grid“, „Webpack“, „Grunt“, API, SOAP, „Google maps“ API, „Responsive web design“, „Agile project management“.

Kompanijos patyrę specialistai yra pasiruošę pasiūlyti itin inovatyvius ir kokybiškus tiek B2C, tiek B2B sprendimus. Įmonė yra sukūrusi virš 200 sėkmingų ir unikalių projektų ne tik Lietuvoje, bet ir užsienyje.

Kontaktai

UAB ORCA TEAM
Ąžuolyno g. 2A, Kaunas LT-44225
Darbo laikas: Pr-Pn 08:30-17:30
Tel.: +370 602 33 223
https://www.orca.lt/

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!