Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/katalogas/verslas/1344/mk-trade-lt-uab/spausdinti/

Apie įmonę

„RD Electronics“ – parduotuvė su turtinga istorija. Mes savo veiklą Latvijos Respublikoje pradėjome tolimais 1992 metais ir kasdien stengiamės, kad mūsų kompanija sėkmingai augtų ir vystytųsi bei leistų mums, kaip ir šiuo metu, taip ir ateityje būti elektroninės ir buitinės technikos pardavimų lyderiais.

Šiandien „RD Electronics“ – tai 27-ių parduotuvių tinklas visoje Latvijoje, internetinė parduotuvė ir daugiau nei 400 darbuotojų, kurie dirba siekdami užtikrinti malonų ir profesionalų Jūsų aptarnavimą, kai Jūs perkate pas mus. Mes norime, kad Jums būtų patogu.

Greitu laiku ir Lietuvos Respublikos teritorijoje bus sukurtas platus prekių atsiėmimo punktų tinklas! Taip pat Jūs prekes galėsite atsiimti ir netoli Jūsų namų įsikūrusiuose pašto skyriuose.

Mes savo veiklos prioritetais laikome: patogų prekių užsakymą, priimtinas kainas, greitą ir patogų prekių pristatymą.

Mūsų kompanijos misija ir tikslai – būti ne tik technikos pardavėju, bet ir geriausia ir pačia mylimiausia parduotuve, kurioje Jūs perkate tai, kas Jums reikalinga. Būtent dėl šios priežasties mūsų klientai visada lieka patenkinti įsigyta preke ir aptarnavimo kokybe. Mes dirbame tam, kad Jums suteiktume nepriekaištingos kokybės paslaugas.

Būdami didžiausiu technikos pardavėju Latvijoje, galime pasiūlyti patį didžiausią prekių asortimentą už geriausią kainą mūsų klientams. Mums savo produkcijos platinimą yra patikėjusios didžiausių ir žinomiausių prekių ženklų kompanijos, tokios kaip „Samsung“, „Apple“, „Sony“, „LG“, „Philips“, „Braun“, „Canon“, „Electrolux“, „AEG“, „Indesit“, „Asus“, „Dell“, „Nikon“ ir dar daugelis kitų garsių gamintojų.

Kontaktai

UAB „MK TRADE LT“
Kalvarijų g. 140, LT-08209, Vilnius
Telefonas: +370 700 77772
El. paštas: info@rde.lt
„Skype“: RDE.LT
http://www.rde.lt/

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!