Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/katalogas/verslas/1321/acepro-uab/spausdinti/

Apie įmonę

„ACEPRO“ – profesionalios automatinės valdymo sistemos, skirtos pastatų automatizavimui ir valdymui. Mes kuriame, platiname ir diegiame protingo namo sistemas bei atskirus jų elementus, kurie apima gyvenamųjų patalpų, individualių namų ir komercinių objektų šilumos ūkio, elektros tinklų, apšvietimo ir kitų inžinerinių sistemų valdymą bei efektyvų jų panaudojimą. Savo veikla siekiame, kad šiuolaikiniai namai ir juose esančios technologijos nepastebimai tarnautų žmogui, užtikrintų ekonomiškumą, komfortą ir saugumą.

Mūsų komanda, sukaupusi ilgalaikę patirtį elektronikos, IT, pastatų inžinerijos ir kitose srityse, savo žinias ir įgūdžius sutelkė bendram tikslui – pasiūlyti protingo namo sistemas už prieinamą kainą, skatinti jų diegimą bei efektyvų panaudojimą kasdieniniame gyvenime.

Mūsų produktų asortimentą sudaro universalūs valdymo įrenginiai, daugiafunkciniai išplėtimo moduliai ir priedai, skirti įgyvendinti visus protingo namo elementus. Teikiamos paslaugos ir sprendimai grindžiami klientų poreikiais, atsižvelgiant į jų pageidavimus, gyvenimo būdą, namų struktūrą bei turimas inžinerines sistemas.

Kontaktai

UAB „ACEPRO“
V. Putvinskio g. 49, LT-44234, Kaunas
Telefonai: +37061556922, +37061017347
El. paštas: info@acepro.lt
http://www.acepro.lt/

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!