Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/katalogas/verslas/1293/inida-uab/spausdinti/

Apie įmonę

Mūsų klientai vertina individualų dėmesį, todėl skaičiuojame jau dvidešimtus savo sėkmingo verslo veiklos metus. Esame kompanija, teikianti IT infrastruktūros diegimo, plėtimo ir priežiūros paslaugas verslo įmonėms. Galime padėti rasti profesionalius sprendimus į klausimus, kylančius dėl IT ūkio valdymo ir administravimo. Šiuo metu mumis pasitiki jau daugiau nei 4000 Lietuvos verslo įmonių. Tikime, kad galime būti naudingi ir Jums šiomis teikiamomis paslaugomis:

  • IT įrangos tiekimas ir pardavimas. Tiekiame ir parduodame visą kompiuterinę įrangą.
  • Kompiuterių įrangos pristatymas ir servisas kliento darbo vietoje. Pristatome visas prekes Lietuvoje ir nemokamai atliekame techninės priežiūros darbus kliento biure.
  • Gamyba. Esame didžiausi asmeninių kompiuterių ir serverių gamintojai Lietuvoje. Mūsų gaminiai su prekės ženklu „Magnum“ 2010, 2011 metais apdovanoti medaliais už aukštą gaminių kokybę konkurse „Lietuvos metų gaminys“. Kompiuteriai gaminami laikantis griežtų kokybės ir kokybės vadybos reikalavimų, atitinkančių ISO 9001 ir ISO 14001 standartus.
  • Kompiuterių įrangos garantijos terminus renkasi klientas. Parduodamoms IT prekėms galime suteikti garantiją visam jų naudojimo laikotarpiui.
  • IT sprendimų diegimas. Įmonėse atliekame visapusišką IT infrastruktūros diegimą: sukuriame terminalines darbo vietas, pritaikome ir pastatome serverius, atsižvelgdami į įmonės dydį, pasitelkę virtualizaciją efektyviai išnaudojame kliento serverio resursus, užtikriname prevenciją dėl duomenų praradimo, apsaugome nuo virusų, programų kenkėjų ir kt.
  • IT įrangos nuoma. Nuomojame IT įrangą, programinę įrangą ar serverius. Ši paslauga leidžia klientams naudotis naujausia įranga mokant fiksuotą nuomos mokestį, ir nepatiriant didelių išlaidų, kuomet įranga yra įsigyjama.
  • Pilna Jūsų IT ūkio priežiūra. Galime kvalifikuotai administruoti Jūsų IT ūkį. Šia paslauga naudojasi daugiau kaip 100 kompanijų. Paslauga apima techninių problemų šalinimą, apsaugą nuo įsilaužėlių ar virusų, programinės ir kitos įrangos atnaujinimą ir diegimą, ir kitus darbus.
  • Debesų kompiuterijos sprendimai. Naudokite iš debesies tiek serverio resursų, kiek jums reikia, ir tik tuomet, kada jie reikalingi! Savo darbo vietą visada turėkite su savimi.

Kontaktai

UAB „Inida“
V. Krėvės pr. 13A, LT-49488 Kaunas
Darbo laikas: I–V nuo 9.00 iki 18.00 val.
Tel. +370 37 311224, +370 37 311229
Faks. +370 37 311426
El. p. info@inida.lt
http://www.inida.lt/

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!