Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/katalogas/verslas/1291/solidas-uab/spausdinti/

Apie įmonę

Uždaroji akcinė bendrovė „Solidas“ buvo įkurta 2006 metais Vilniaus mieste, IT sferoje dirbusių specialistų. 2006 metais pagrindinė veiklos kryptis buvo kompiuterinės technikos pardavimas, įmonių bei privačių asmenų kompiuterinės technikos priežiūra, IT servisas. Sparčiai plečiantis nešiojamųjų kompiuterių rinkai, nuo 2009 metų, pradėjome specializuotis nešiojamųjų kompiuterių remonto srityje. Kadangi nešiojamųjų kompiuterių sandara ir remonto ypatybės skyrėsi nuo iki tol pirmavusių rinkoje stacionarių kompiuterių, teko apmokyti dirbančius įmonėje specialistus, kurie visi šiuo metu turi nuo vidutinio iki aukščiausio lygio nešiojamųjų kompiuterių technikų diplomus. Specialistai apmokymuose įgijo vertingų žinių kaip diagnozuoti gedimus ir efektyviai juos šalinti. Visąlaik stebime ir gilinamės į naujas technologijas, taigi kiekvieną sudėtingesnį remonto atvejį priimame kaip iššūkį ir sprendžiame jį panaudodami visas įgytas žinias ir turimą įrangą.

Dirbame su privačiais ir juridiniais asmenimis. Dažniausiai užsakovai, kurie kreipiasi į mus pagalbos, tampa mūsų nuolatiniais klientais ar partneriais. Ypatingai geras sąlygas siūlome su mumis dirbantiems tarpininkams, kurie užsiima kompiuterinės įrangos priežiūra, bet neatlieka sudėtingų remonto darbų.

Keičiame kompiuterių ekranus, klaviatūras, valome aušinimo sistemas, remontuojame užpiltus kompiuterius. Naujų ir naudotų kompiuterių pardavimas.

Kontaktai

UAB „Solidas“
Pylimo g. 11, Vilnius LT-01118
Telefonai: (5) 2479415, 8 604 23232
http://www.kompiuteriu-remontas-taisymas.lt/
http://www.nesiojamieji.lt/

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!