Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/katalogas/verslas/1274/rubedo-sistemos-uab/spausdinti/

Rubedo sistemos, UAB

Atnaujinta: 2012-11-29
Adresas: Atidaryti naujame lange http://www.rubedo.lt/
Veikla: Kompiuteriai, IT; Programinės įrangos kūrimas; Sudėtingi IT sprendimai
Buveinė: Kaunas

Apie įmonę

Įmonė kuria pažangius, saugius ir ergonomiškus taikomosios robotikos sprendimus, kurie diegiami kokybei ypač reikliose srityse, tokiose kaip sveikatos apsauga, Europos, Azijos ir JAV rinkose. Įmonėje įdiegta ir sertifikuota kokybės vadybos sistema.

Pagrindinės organizacijos veiklos kryptys pagal EVRK – kompiuterių programavimo veikla (62.01) bei kompiuterių konsultacinė veikla (62.02), kurios yra priskiriamos prie aukštų technologijų veiklos (kompiuterių programavimo, konsultacinė ir susijusi veikla – 62). Veiklos specializacija – mechatroninių sistemų (robotų) programavimas ir konsultavimas projektavimo ir veiklos procesų srityse. Šių veiklų kontekste organizacija suprojektavo ir realizavo unikalų klinikinį programinės įrangos sprendimą onkologinei vaizdinei radioterapijai. Organizacijos veiklos rezultatas – Europos, Azijos ir Amerikos rinkose įdiegtas kliento produktas, kurio dėka radiologai gali preciziškai švitinti auglius ar kitus funkcinius taikinius, išlaikydami sveikų audinių ekspoziciją radiacijai saugaus minimumo ribose.

Pagrindinis organizacijos klientas – tarptautinė korporacija „Elekta AB“ (EKTAb @ NASDAQ OMX Nordic). „Elekta“ korporacijoje esančių organizacijų bendras darbuotojų skaičius siekia 2500. Visi „Elekta“ produktai vienaip ar kitaip prisideda prie žmonių gyvenimo kokybės gerinimo, jo trukmės ilginimo ir gyvybių išsaugojimo. Organizacija „Rubedo sistemos“ džiaugiasi, galėdama savo projektais ir sprendimais prisidėti prie kilnios kliento veiklos.

Lietuvos verslo ir paramos agentūra organizacijos vykdomiems projektams skyrė ES struktūrinę paramą pagal priemones „Idėja LT“, „Intelektas LT“ ir „Intelektas LT+“. Projektas – tai mokslinė galimybių studija bei sekantis prototipo sukūrimas, skirtas ištirti Stiuarto platformos pritaikymo galimybes judančio taikinio radiacinei terapijai. Projekto partneriai – Kauno aukštųjų ir informacinių technologijų parkas, projektui talkina viešosios įstaigos Baltijos pažangių technologijų instituto mokslininkai.

Organizacijos techninę infrastruktūrą (laboratoriją, darbo įrankius) sudaro nuosava ir klientų techninė įranga (robotai, serveriai, PĮ licenzijos, ir pan.). Turtinga infrastruktūra sudaro sąlygas kelti darbo našumą, optimizuoti veiklos procesus, juos optimizuoti.

Kontaktai

UAB „Rubedo sistemos“
Jovarų g. 2, Kaunas LT-47193
Tel.: +370 37 220280
El. p.: info@rubedo.lt
http://www.rubedo.lt/

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!