Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/katalogas/verslas/1254/dacpol-baltic-uab/spausdinti/

Apie įmonę

Nuo 1992 m. firma DACPOL užsiima komercija, gamyba bei teikia paslaugas energoelektronikos (jėgos elektronikos) srityje. Specializuojamės komponentų tiekimu. Mūsų asortimente rasite: elektronikos, energoelektronikos, elektrotechnikos, energetikos, pramoninės automatikos ir pneumatikos komponentus.

DACPOL BALTIC, UAB

Atstovaujame daugiau nei 120 garsiausių gamintojų, gaminančius pasyvinius ir aktyvinius komponentus, matuojančius ir maitinančius modulius, ventiliatorius, akumuliatorius, dažnio keitiklius, radiatorius, indukcinio kaitinimo elementus, elementus skirtus spintų apšildymui ir kondicionavimui, kabelius, jungtis, izoliacines medžiagas, pramonines UV ir IR lempas ir pan. Siūlome didelį pasirinkimą prekių, skirtų pramonės automatikai, o taip pat įrenginius dirbtuvėms (įvairiausius prietaisus, matavimo aparatūrą).

DACPOL – vykdo projektavimą ir gamybą nestandartinių bei technologinių įrenginių, galios blokų, galios reguliatorių, puslaidininkinių (tiristorinių) kontaktorių, užsiima indukciniu kaitinimu – grūdinimo įrenginių, induktorių gamyba bei pramonės automatikai skirtu prietaisų komplektavimu ir gamyba. Taipogi gaminame pagal individualius užsakymus.

Pagrindiniai mūsų klientai: gamintojai – suvirinimo aparatų, nuolatinės ir kintamos srovės pavarų, maitinimo įrenginių, įrenginių geležinkeliams, tramvajams, troleibusams, transformatorių pastočių, skirstyklų gamintojai ir kiti.; mokslo tyrimo institutai; įrenginių serviso tarnybos; energetikos remontą atliekančios įmonės.

Kontaktai

UAB „DACPOL BALTIC“
Pramonės g. 97, LT-11115 Vilnius
Tel.: +370 700 30 155
Faks.: +370 700 30 155
El. p.: vilnius@dacpol.eu
http://www.dacpol.eu/

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!