Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/katalogas/verslas/1230/bpm-solutions-uab/spausdinti/

Apie įmonę

UAB „BPM Solutions“ diegia išbaigtus verslo valdymo informacinių sistemų sprendimus. Sprendimai įsigyjami kaip programinės įrangos licencijos. Darbuotojai pradeda dirbti iš karto po mokymų. Siūlomi sprendimai lengvai išplečiami individualius įmonės poreikius įgyvendinančiomis funkcijomis.

Kodėl verta rinktis mūsų sprendimus?

  • Mūsų sprendimai realizuoti vadybos apskaitos pagrindu, o ne buhalterinės apskaitos pagrindu – kaip didžioji dauguma verslo valdymo sistemų. Sprendimuose naudojamas vadybos apskaitos principas leidžia vadovams individualiai (pagal verslo modelį) apskaityti pajamas ir išlaidas realiu laiku be buhalterinės programos.
  • Sprendimai integruojami su bet kokia buhalterine programa, automatiškai perduodant pardavimo (pirkimo) sąskaitas, ir, tuo pačiu, automatiškai paimant iš buhalterinės programos sąskaitų apmokėjimo duomenis. Buhalterinė programa atlieka mokestinės apskaitos ir darbo užmokesčio apskaitos funkcijas.
  • Sprendimai integruojami su telefonų stotele (IP telefonija), elektronine parduotuve, Lietuvos banko valiutų kursų servisais, banko sistemomis, kliento savitarna, įrengimų sistemomis.
  • Sprendimai turi verslo analitikos (BI) ataskaitas, leidžiančias stebėti ir analizuoti veiklos matavimo rodiklius realiu laiku.
  • Yra mobili dalis, leidžianti dirbti su sistema per išmaniuosius telefonus (angl. smartphone).

Kontaktai

UAB „BPM Solutions“
Žirmūnų g. 139-318, Vilnius
Tel.: +370 686 85464
El. p: info@bpmsolutions.lt
http://www.bpmsolutions.lt/

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!