Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/katalogas/verslas/1227/avg-automix-uab/spausdinti/

AVG Automix, UAB

Atnaujinta: 2011-11-29
Adresas: Atidaryti naujame lange http://www.lumo.biz/
Veikla: Apšvietimas, spec. efektai; Elektronika, elektrotechnika; Projektavimas ir gamyba
Buveinė: Vilnius

Apie įmonę

UAB „AVG Automix“ – oficialus „LUMO Advanced Lighting“ gamybos ir pardavimo atstovas Baltijos šalyse.

„LUMO Advanced lighting“ – itin ilgaamžiai ir ekonomiški LED (šviesos diodų) šviestuvai, skirti įvairiausių patalpų bei išoriniam apšvietimui. Šviestuvai sukurti ir pagaminti Lietuvoje, tam panaudojant vieno pažangiausių pasaulyje elektronikos prietaisų gamintojo „Philips“ (JAV) šviesos diodus „Philips Lumileds Luxeon REBEL“.

Konsultuojame, parengiame projektą, montuojame. Atliekami ir jau objekte esančios apšvietimo sistemos modernizavimo darbai. LUMO LED šviestuvams suteikiama 3 metų garantija.

Galime pateikti daug LUMO LED šviestuvų panaudojimo pavyzdžių. Esame įrengę arba modernizavę apšvietimo sistemas automobilių parkinguose ir plovyklose bei serviso patalpose, paukštininkystės įmonėse, prekybos salonuose, gamybinėse patalpose ir logistikos kompanijose, įvairiose lauko aikštelėse bei gatvėse.

Mūsų įgyvendinti apšvietimo projektai Lietuvoje bei kaimyninėse valstybėse patvirtina, jog LUMO LED apšvietimas ženkliai sumažina ne tik elektros energijos sąnaudas, bet taip pat iki minimumo sumažėja ir išlaidos šviestuvų aptarnavimui bei priežiūrai. Maža to, išvengiama dažno šviestuvų keitimo, įprasto kai kuriose įmonėse dėl tam tikrų cheminių medžiagų naudojimo ar kitų agresyvių aplinkos salygų. Yra daugybė ir kitų privalumų: šviestuvai nekaista, neišdegina ir nenublukina prekių prekybos vietose, nekelia pavojaus žmonių sveikatai, nes savyje neturi jokių kenksmingų medžiagų, nespinduliuoja nei UV, nei infraraudonųjų spindulių.

Kontaktai

UAB „AVG Automix“
Ozo g. 10A, LT-08200 Vilnius, Lietuva
Tel.: +370 5 277 78 80
Faks.: +370 5 277 88 88
El. p.: info@lumo.biz
http://www.lumo.biz/

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!