Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/katalogas/verslas/1126/riveja-uab/spausdinti/

Apie įmonę

UAB „Rivėja“ pristato sistemas, susidedančias iš visiškai sukomplektuotų ir paruoštų naudojimui techninės ir programinės įrangos, kuri naudojama tyrimų, testavimų ir matavimų automatizavimui; procesų stebėjimui ir kontrolei; mašinų ir įrengimų būklės monitoringui.

Prie siūlomos techninės įrangos gali būti jungiami, bet kokie davikliai: temperatūros, slėgio, srauto, lygio, jėgos ir kt. Mūsų siūlomos sistemos naudojamos gamybos valdymo procesų optimizacijai, kokybės kontrolei, energijos taupymui.

Atliekame energijos efektyvaus naudojimo analizę ir siūlome sprendimus kaip sumažinti energijos sąnaudas. Svarbus žingsnis vystant efektyvų energijos naudojimą yra vizualizacija ir matavimai. Nuolatinis energetinių sąnaudų monitoringas ir vizualizacija sukuria galimybę priimti sprendimus sistemos optimizacijai ir tobulinimui.

Nuolatinė patobulinto proceso kontrolė leidžia išlaikyti pasiektą energijos panaudojimo efektyvumo lygį. Nuolatinei kontrolei naudojame duomenų surinkimo ir perdavimo įrengimus bei programinę įrangą.

Kontaktai

UAB „Rivėja“
Kretingos g. 9, LT-92218 Klaipėda
Tel.: +370 698 26499
Mob.:+370 612 22499
Faks.: +370 46 350204
El. p.: info@riveja.lt
http://www.riveja.lt/

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!