Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/katalogas/verslas/1113/ibm-lietuva-uab/spausdinti/

Apie įmonę

IBM (angl. International Business Machines Corporation) yra viena didžiausių IT bendrovių pasaulyje, savo istoriją pradėjusi dar XIX a.

Šiuo metu bendrovė rinkai siūlo IT sprendimus verslo ir valstybinėms organizacijoms: serverius, duomenų kaupyklas, spausdintuvus, tinklo ir programinę įrangą, kasos aparatus, o taip pat ir įvairias paslaugas – konsultavimo, mokymo, informacinių technologijų nuomos, sistemų valdymo. IBM korporacija taip pat aktyviai bendradarbiauja vykdant mokslinius tyrimus, daug investuoja į atviro kodo programinę įrangą.

IBM buvo pirmoji pasaulinė IT kompanija, 1992 m. įžengusi į Lietuvos rinką ir pirmaisiais Nepriklausomybės metais pristačiusi tuo metu revoliucingą buvusią e-verslo idėją. Vėliau „IBM Lietuva“ rinkai pasiūlė nebe pavienius produktus bei paslaugas, o kompleksinius sprendimus.

„IBM Lietuva“, padedama solidžių verslo partnerių, kompiuterinius sprendimus diegia valstybinėse institucijose bei stambiose ir vidutinėse verslo įmonėse. Aukšta darbuotojų kvalifikacija, tarptautinė patirtis, vietinės rinkos išmanymas ir pasaulinių inovacijų taikymas – tai IBM korporacijos verslo prioritetai.

Šiuo metu IBM Lietuvoje ir pasaulyje pristato novatorišką sumaniosios planetos idėją. Planetos, kurioje daiktai, pastatai ir net ištisi miestai padedami išmaniųjų technologijų patys priima sprendimus palengvindami kasdieninį gyvenimą kiekvienam žmogui.

Kontaktai

UAB „IBM Lietuva“
Šeimyniškių g. 3, LT-09312 Vilnius
Tel.: (+370 5) 278 6600
Faks.: (+370 5) 278 6661
El. p.: infoLT@lt.ibm.com
http://www.ibm.com/lt

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!