Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/katalogas/verslas/1071/silent-pc-uab/spausdinti/

SILENT PC, UAB

Atnaujinta: 2010-10-13
Adresas: Atidaryti naujame lange http://www.silent-pc.lt/
Veikla: Kompiuteriai ir jų priedai; Kompiuteriai, IT
Buveinė: Vilnius

Apie įmonę

Uždaroji akcinė bendrovė „SILENT PC“ yra nauja kompanija, įsteigta 2009 metų pradžioje. Kompanijos tikslas – tiekti Lietuvos kompiuterinės įrangos rinkai aukščiausios kokybės kategorijos, kruopšiai atrinktą ir išskirtinį produktų spektrą.

UAB „SILENT PC“ šiuo metu atstovauja dvi gerai pasaulyje žinomas ir inovatyviomis technologijomis pasižyminčias kompanijas: THERMALTAKE ir SCYTHE, gaminančias aukščiausios kokybės aušintuvus, kompiuterių korpusus, maitinimo šaltinius, bei kitus aksesuarus, ir rūpinasi šių produktų įvedimu ir asortimento užtikrinimu Lietuvos rinkoje.

THERMALTAKE ir SCYTHE produktai išsiskiria itin aukšta kokybe, originalumu, pritaikytomis naujosiomis technologijomis ir prieinama kaina. Pasaulyje šių kompanijų produkcija lyderiauja tarp pirkėjų, kurie renkasi išskirtinę kompiuterių detalių pasiūlą bei reikalauja kokybės ir saugumo užtikrinimo.

Mūsų kompanijos tikslas operatyviai tiekti geriausius THERMALTAKE ir SCYTHE produktus ir sprendimus patenkinant itin aukštus mūsų klientų reikalavimus ir išskirtinius poreikius.

Kontaktai

UAB „SILENT PC“
Tel.: 8 633 33338
El. p.: info@silent-pc.lt
http://www.silent-pc.lt/

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!