Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/katalogas/verslas/1055/skaitmenines-technologijos-uab/spausdinti/

Apie įmonę

Stengiamės numatyti kiekvieno kliento ilgalaikės veiklos perspektyvas ir siūlome jam tokią įrangą ir sprendimus, kurie patenkintų ne tik šiandieninius, bet ir ateities poreikius. Tik taip dirbdami galime užsitikrinti savo verslo ateitį.

  • Įmonių darbuotojams, kurios yra pasirašiusios su UAB „Skaitmeninės technologijos“ prekių pirkimo-pardavimo sutartį, siūlome įsigyti kompiuterinę bei programinę įrangą išskirtinėmis kainomis.
  • LCD, LED televizoriai. Parinkimas bei kabinimas. Pasiūlome pilną sprendimą, kuris atitinka kiekvieno išskirtinio mūsų kliento skonį bei poreikius.
  • Kompiuterių gamyba, priežiūra ir remontas. Komplektuojame kompiuterius pagal individualius užsakymus, atliekame kompiuterinės įrangos remonto ir profilaktikos darbus, konsultuojame, apmokome.
  • Tarnybinių stočių ir kompiuterinių tinklų įrengimas. Projektuojame ir diegiame kompiuterinius tinklus, tarnybines stotis. Pateikiame tinkamiausius įmonės kompiuterizavimo spendimus.
  • IT ūkio diagnostika ir auditas. Identifikuojame kompiuterinės įrangos gedimus. Atliekame programinės įrangos auditą. Pateikiame ataskaitas apie Jūsų kompiuterinės įrangos būklę, siūlome sprendimus.
  • Kompiuterinės ir programinės įrangos nuoma. Nuomojame nešiojamuosius ir stacionarius kompiuterius bei programinę įrangą. Garantuojame nepriekaištingą nuomojamos įrangos veikimą.
  • Konsultacijos programinės įrangos legalizavimo klausimais. Teikiame konsultacijas bei sprendimus programinės įrangos legalizavimo klausimais bei progresinės įrangos atnaujinimo klausimais.
  • Skaitmeninės vaizdo sistemos nuoma. Nuomojame plazminius ekranus, projektorius. Pagal Jūsų poreikį pritaikome nuotolinius vaizdo demonstravimo sprendimus.
  • Eksploatacinės medžiagos. Teikiame platų spektrą eksploatacinių medžiagų (rašalų, tonerių ir kitus priedus).
  • Vykdant nuolatinę prekyba suteiksime mokėjimo atidėjimą bei prekini kreditą.

Mes visada pasiruošę spręsti Jūsų įmonės problemas greitai ir efektyviai. Iškilus klausimams ar pritrukus informacijos, prašome drąsiai kreiptis į mus, Jums patogia ryšio priemone.

Kontaktai

UAB „Skaitmeninės technologijos“
Savanorių pr. 66 / Žemaičių 31, LT-44175 Kaunas
Tel. 8 37 310646
Faks.: 8 37 337631
El. p.: info@smartbuy.lt
http://www.smartbuy.lt/
http://www.sth.lt/

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!