Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/katalogas/verslas/1052/technologiniu-inovaciju-grupe-uab/spausdinti/

Apie įmonę

UAB „Technologinių inovacijų grupė“ – profesionali IT konsultavimo ir paslaugų kompanija, pasirengusi operatyviai įgyvendinti visus Jūsų poreikius – nuo programavimo darbų, kompiuterinės ir programinės įrangos diegimo iki įmonės IT politikos sukūrimo ir įgyvendinimo.

Pakaks vieno Jūsų skambučio ir tapsime patikimu partneriu bei nuolatiniu pagalbininku. Mūsų elektroninė sistema leidžia nuolat registruoti klientų užsakymus, nustatyti IT sistemų sutrikimus ir nuotoliniu būdu juos pašalinti. Jei prireiks – skubiai atvyksime.

Darbe vadovaujamės principu „Kliento sėkmė – mūsų sėkmė!“. Diegdami technologines inovacijas padėsime Jums įgyti konkurencinį pranašumą ir tapti savo srities lyderiais.

Bendrovė įsteigė TIG Verslo klubą, kuris vienija mažas ir vidutines IT kompanijas. TIG Verslo klubas – mažas bei vidutines IT įmones vienijanti ir aktyvią visuomeninę veiklą vykdanti organizacija. Klubo nariai inicijuoja kampanijas socialinėms ir aplinkosaugos problemoms spręsti, ypač didelį dėmesį skiria visuomenės švietimui.

Suvienijusios jėgas įmonės greičiau reaguoja į rinkos pokyčius, kuria ir diegia novatoriškus IT sprendimus, skatina jų įsisavinimą ir plėtrą. Dirbdami kartu klubo nariai teikia aukščiausios kokybės kompleksines paslaugas, todėl gali efektyviau konkuruoti rinkoje.

Klientai aptarnaujami pagal vieno langelio principą, todėl visas reikiamas paslaugas bei įrangą gali įsigyti greičiau ir patogiau – bendraudami tik su viena įmone.

Kontaktai

UAB „Technologinių inovacijų grupė“
Tel.: 8 653 17139
El. p.: info@tig.lt
http://www.tig.lt/

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!