Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/katalogas/verslas/1037/fur-lt-uab/spausdinti/

Apie įmonę

Bendrovė „fur LT“ tekia unikalių verslo valdymo sistemų (VVS) kūrimo – programavimo paslaugą „furBPM“. Įmonės VVS analitikai padės apibrėžti techninę užduotį, o patyrę programuotojai bei projekto vadovai padės projektą įgyvendinti. Informacinių sistemų kūrimo technologijos leidžia pritaikyti sistemas įvairiems verslo sektoriams, o programavimo darbų atlikimo technika užtikrina, kad šios sistemos tinkamai veiks visose operacinėse sistemose.

Interneto paslaugų komplekso „furSTL“ paslauga smulkioms ir vidutinėms įmonėms suteikia galimybę susikurti tvirtą rinkodaros pamatą elektroninėje erdvėje. Ši paslauga apima visus pagrindinius elementus – įmonės logotipo kūrimas, interneto svetainės (vizitinės kortelės internete) kūrimas, patikimo ir talpaus el. pašto įkūrimas, svetainės registracija interneto kataloguose bei informacijos apie įmonės teikiamas paslaugas ir produktus patalpinimas interneto svetainėje.

Transporto parko apskaitos sistema „furTMS“ užtikrina sklandžią ir patikimą imonės finansinę apskaitą. Sistema suteikia galimybę įvertinti išlaidas bei pajamas, stebėti pelningus ir nuostolingus projektus, formuoti įvairias ataskaitas. Informacinė sistema laiku praneš apie svarbiausius įvykius, galimas degalų vagystes ar sutartinių įsipareigojimų terminus. Visos ataskaitos paprastos ir aiškios pagrindiniai duomenys išreikšti grafikais, kurie suteikia galimybę planuoti apkrovimus ar išlaidas atsižvelgiant į rinkų tendencijas.

Kontaktai

UAB „Fur LT“
S. Nėries 101-263, Vilnius
Tel: +370 643 11522
El. p: info@furlt.com
http://www.furlt.com/

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!