Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/katalogas/verslas/1026/btt-group-uab/spausdinti/

Apie įmonę

UAB „BTT Group“ – sėkmingai veikianti IT kompanija, kurios specializacija – pilna įmonės IT ūkio priežiūra. Mūsų techninės žinios, energija ir patirtis sukurs jūsų įmonei pridėtinę vertę ir sustiprins pozicijas rinkoje.

Be pilnos IT priežiūros „BTT Group“ siūlo ir specializuotus IT sprendimus Jūsų verslui. Keletas įmonės įgyvendintų IT projektų:

„Cyberoam“ produktų diegimas ir priežiūra:

  • „Cyberoam“ antivirusinės ugniasienės sukurtos visapusiškai kompiuterių bei jų tinklų apsaugai. Kiekviena įmonė ar organizacija, kurioje naudojama kompiuterinė technika, internetas ir elektroninis paštas, susiduria su išoriniais ir vidiniais pavojais, keliančiais grėsmę jos informacinėms sistemoms. Išoriniai pavojai – tai nuolat atakuojantys virusai, nepageidaujami elektroniniai laiškai (spam), įsilaužimai ir daugybė kitų. Vidiniai pavojai daugiausia susiję su neatsakingu, neapdairiu organizacijos darbuotojų elgesiu, nesąžiningais ar piktavališkais jų ketinimais.
  • Duomenų ir sistemų migravimas. Iš „Novel“ ir kitų senesnių platformų Klieno informacinę sistemą numigravome į „Microsoft AD“ (Active Directory) platformą, standartizavome IT ūkį;
  • Sistemų diegimas. Įdiegėme šiuolaikišką nuotolinio valdymo sistemą parduotuvių tinkle. Tai padėjo perpus sumažinti Kliento laiko sąnaudas problemų sprendimui.

Kontaktai

UAB „BTT Group“
Tilto g. 8 / Z. Liauksmino g. 3, Vilnius
Tel.: 8 526 2053
El. p.: info@btt.lt
http://www.btt.lt/

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!