Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/katalogas/verslas/1017/mano-duomenys-uab/spausdinti/

Apie įmonę

UAB „Mano duomenys“ – grupė jaunų, energingų ir perspektyvių IT specialistų. Duomenys gali dingti iš bet kurios duomenų saugojimo laikmenos. Kasmet duomenų netenka kas dešimtas kompiuteris. Duomenų praradimas nepageidaujamas ne tik verslo sferoje, bet ir iš asmeninių duomenų saugojimo laikmenų. Mūsų užduotis ir yra sėkmingai, efektyviai bei kokybiškai atkurti prarastus duomenis.

Duomenis atkuriame iš standžiųjų, išorinių bei SSD diskų, taip pat iš USB nešiklių, atminties kortelių, MP3 grotuvų/CD/DVD, bei iš serverių ir tarnybinių stočių kiekvienam klientui prieinamomis kainomis. Atkuriame duomenis nepriklausomai nuo gamintojo, laikmenos tipo, modelio ar sąsajos. Moderni laboratorija su naujausia įranga leidžia atidaryti diską steriliomis sąlygomis, kas yra būtina norint be nuostolių atkurti duomenis iš standžiųjų diskų.

Mūsų specialistų darbu pasitiki daugiau nei 40 nuolatinių klientų, nuolat auga mūsų partnerių gretos, nuolatinių klientų gretas papildo vis nauji mūsų paslaugų vartotojai.

Plečiasi ir mūsų paslaugų teikimo geografija: mūsų klientai – didžiausios Lietuvos ir Lenkijos duomenų atkūrimo kompanijos.

Klientų pasitikėjimas ir nuolat didėjantis mūsų paslaugų vartotojų ratas yra geriausias mūsų darbo įvertinimas.

Kontaktai

UAB „Mano duomenys“
Adresas: Ulonų g. 5, Vilnius. LT-08240
(Danolos verslo centras)
(1 Laiptinė, 3 aukštas)
Mob.: +370-603-60235
Tel./faks.: 8(5)273-69-96
El. p.: info@manoduomenys.lt
http://www.manoduomenys.lt/

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!