Elektronika.lt
 2024 m. gegužės 5 d. Projektas | Reklama | Žinokite | Klausimai | Prisidėkite | Atsiliepimai | Kontaktai
Paieška portale
EN Facebook RSS

 Kas naujo  Katalogas  Parduotuvės  Forumas  Tinklaraščiai
 Pirmas puslapisSąrašas
 Forumas / + pokalbiai
 - Paieška forume
 - D.U.K. / Forumo taisyklės
 - Narių sąrašas
 - Registruotis
 - Prisijungti

Elektronika.lt portalo forumas

Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo. Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.

Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius, kurie nesilaiko forumo taisyklių. Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.

Dabar yra 2024 05 05, 01:39. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
 Forumas » Akustika » Akustikos megejams, ne sh malejams :)
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
 
  
Puslapis 15
Pereiti prie 1, 2, 3, 4, 5  Toliau
Pradėti naują temą  Atsakyti į pranešimą Rodyti ankstesnį pranešimą :: Rodyti kitą pranešimą 
 Akustikos megejams, ne sh malejams :)
PranešimasParašytas: 2004 02 20, 17:04 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Manijakas
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą MSN Messenger
sweiki,
man ir gal but kitiems pasidare idomu kokia jus akustika naudojate (ta prasme koloneles) ir kokia jusu nuomone apie VISATON garsiakalbius ir koloneles Laughing
 Akustikos megejams, ne sh malejams :)
PranešimasParašytas: 2004 02 21, 00:44 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
vytiune
Dažnas dalyvis
Dažnas dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Apsilankyti vartotojo tinklapyje
turiu visatono tweeterius DTW 72. Labai graziai groja.

_________________
Vytautas VGTU
 Akustikos megejams, ne sh malejams :)
PranešimasParašytas: 2004 02 21, 23:56 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Aivaras Rutkauskas
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
Pas mane dabar 2.1: Widuriai ir auksti is patobulintu S-30B (ateity keisiu) ir subas Hertz HS-300
Visaton manau firma normali. Kainas gal kiek isputus, bet garsekalbiai ne taiwanio rusiuose gaminti.
 Akustikos megejams, ne sh malejams :)
PranešimasParašytas: 2004 02 25, 19:58 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Anonymous
Svečias
Nzn nestebuklas tie visaton. Vienas zmogus kuris dalyvauja sitoje konferencijoje parashe man asmenini laiska. Jis irgi i visatonus nemazai pinigu sukiso, todel idedu musu abieju bendra nuomone apie VISATON, nes jau tingiu ta pati per ta pati vel rashyt. Galiu tik pasakyt kad abieju sukishti pinigai i visatona yra 1000-2000 lt lygyje.

Mano laiskas:
As dariau Su tokiais Garsiakalbiais
Zemi W 250 S 8 omu.
Vidutiniai W 130 S 4 Omu.
Auksti G 20 SC 8 omu.

Labai panasi komplektacija dabar www.visaton.com atsirado, (beveik tie patys garsiakalbiai). http://www.visaton.com/english/artikel/art_726_2.htm
http://www.visaton.com/english/artikel/art_743_2.htm
Tai nieko man neliko kaip tik nukopijuoti. Daugiau tik truputi su varzom pazaidziau(del jautrumo suderinimo) ir truputi daznio isdalinimo riba tarp zemu ir vidutiniu perstumiau. O taip viens prie vieno tie filtrai beveik.
Rezultatas puse velnio visai. Geri irasai skamba maloniai. Bet kur prastesnis irasas tai nekas. Ypac tie auksti labai tokie idomus. ant kai kuriu irasu skamba puikiai, o ant prastesniu kartais net susidaro toks ispudis, kad "kraipo".Muzikine erdve visatonu kuriama irgi skurdi gana. Buvau parduotuvei spikares irgi buvo koloneles su tokiu paciu aukstu garsiakalbiu. Tai irgi toks specifinis skambesis, kuris jau man per 3 metus taip igryso... o experiance kolonelese aukstu yra g25ffl - tas toks malonesnis todel neturetu tokiu problemu but. cia tas g20sc keistokas.
Realiai gauni kazkur koloneles 1500-2500(max) Lt kainu grupeje.
O jei darei Experience tai patariu daryti filtrus lygiai tokius kaip pats visatonas rekomenduoja (http://www.visaton.com/english/artikel/art_567_2.htm). Nes jie jau ten pilnai atidirbtus filtru variantus pateikia.

Bendrai tai neypatingi tie visatonai, ne bereikalo jie tokie nezinomi, galima sakyt tik Vokietijoj vietomis juos zino. O daugiau pagrinde tik visom buvusiom tarybu sajungos salim tuos savo dinamikus prakisineja efektyviai.
Tuos visatonus jau turiu tris metus, todle dabar jei daryciau tikrai jokiais budais neimciau ju. Dabar kai $ bus prakalsiu as tas koloneles ir darysiu rimtas kolonkes is rimtesniu garsiakalbiu, Nes kai teko paklausyt su Morel aukstais ir Su Scan-Speak zemais kolonkiu tai visiskai nublanko visi visatonai.
Pilnas inetas apie padarytas kolonkes su scan-speakais ir morel garsiakalbiais, rimtu Hi-End firmu ir megeju ivairiu is viso pasaulio. Ir ten jau ne-tas lygis.
Nes paprasciausiai su tais visatonais gaila darbo sukisai garsiakalbiams virs 1000 Lt. Dar filtru elementai MDF ir tt. ir rezultatas vos ne kaip pirkt is parduotuves.

Realiai nera jau toks blogas tas rezultatas Smile. Skamba gana gerai (palyginus su placiojo vartojimo prekiu grupeje esanciom kolonelem( 1500-2500 Lt)). Bet aisku tai tikrai ne Hi-endas. Ir kai tokiu koloneliu atsiklausai ilga laika, suzinai visus negrazius dalykus ir jie igrysta tada norisi kitu. Po S-90 aisku tie visatonai kaip stebuklas man buvo. Ir dievinau as cia jas, kaip nezinia ka.

Kazkada tikrai darysiu kazka panasaus(kai bus laiko ir pinigu)

http://www.6moons.com/audioreviews/odyssey/lorelei.html

Sekmes tau su experience v20


Kito sitos konferencijos dalyvio atsakymas:

Sveikas! Labai malonu, kad parašei. Jau senokai buvau tau parašęs, net nesitikėjau. O, dėl Visaton'ų, tai sutinku su tavim - tikrai nestebuklas. Aš, nors ir dariau pagal jų "atidirbtą"shemą, nekažin kas gavos , reikia pasakyt. Na, grot groja, kažkiek už S-90 geriau, bet kažkokio aiškumo, gyvumo trūksta. Labai nedaug bendro su jų reklama: "The very first impression you get of this V 20 speaker system will demonstrate the unrestricted exuberance the speakers are capable of. At the lower octave levels, the two 20 cm woofers produce crisp bass sounds with a dynamic punch that is unusual for speakers of this size. The mid-range produces absolutely linear, undistorted sound and the overall effect is of tangible sounds, spatially separated from the speakers themselves. The crystal clear, airy high-range reproduction from the 25 mm textile dome unit puts the final touch to the upper frequency end."
Groja kažkaip "pridususiai", vazdas, lyg gitaros ir fortepijonai iš kartono būtų... Žinoma, ir kitos mano sistemos dalys hi-end'u nekvepia, bet, palyginimui, mano senosios MB Quart QLC400, nors ir ne be trūkumų, su te pačia elektronika visai kitaip skamba. Kur kas aiškiau ir gyviau. Tikriausiai, dėl titaninių aukštų garsiakalbių atsisleidžia smulkiausios detalės, labai "gyvai" skamba pučiamieji, lėkštės. Šiaip, nesu džiazo mėgėjas, bet su jom mielai vakarais paklausydavau per LR-2... Tik vidutiniai jų buvo ne kas. O, su Visaton'ais visai nesinori...
Na, kita vertus, dar ne viskas su jais padaryta. Esu tik "ant greito" surinkes, garsiakalbiai sukišti be tarpinių, planuoju dar kokias akmens plokštes žemų garsiakalbiams atremt įklijuot, balasto pridėt, nes vibruoja sienelės(o tokia solidi konstrukcija atrodo!). Dar ir filtrai nevisai pagal schema - kai kurių ričių Spikarėj neturėjo, tai ėmiau iš storesnės vielos, o ŽD vyniojau pats, vien tik pagal skaičiavimus; taip pat kondensatorius geresnius nei rekomenduoja pasirinkau. Manau, viskas turėtų tik į gera būt, bet praktiškai tai galėjo šiek tiek išbalansuot visą reikalą. Pradžioj tai visai klaikiai skambėjo,tai biskį paderinau su komperiniu mikrafu, planuoju matavimų mikrą įsigyt, rimčiau "pašukuot" va, tada ir pažiūrėsim. Juolab, kad trauktis nėr kur - pinigai jau išleisti...
O, bekonstruodamas, aš irgi nemažai sužinojau, visokių projektų atradau, dabar jau irgi daryčiau tik su geresniais garsiakalbiais.
Tik paklausyt neteko, o būtų įdomu. Beje tie W130s-W200 ir iš Visaton'ų toli gražu ne geriausi. Juk yra ir jų , tipo, hi-end serija- titanas, aliuminis, stilo pluoštas... Ir kainuoja ne 70lt. Kažkurį jų žemadažnį vienam Rusijos forume labai gyrė. Tik neaišku, kas gautųsi praktiškai, vien dėl pabandymo pirkt brangoka...
Tai va, koks tas mano projektas, gavosi, gal ir nelabai sekmingas, bet nesigailiu, kad jį pradėjau. Kiek jo dėka sužinojau, be to, manau svarbus (ir įdomus) yra pats procesas, ne tik rezultatas...
Parašyk, kaip sekasi, kokių minčių kyla, kai turėsi laiko, o tai pas mus niekas tokiais dalykais beveik nesidomi; net kiek man garsiakalbiai kainavo ne visiems aplinkiniams sakau -dar greitąją iškvies...
Sėkmės! Iki!

Regimantas
 Akustikos megejams, ne sh malejams :)
PranešimasParašytas: 2004 03 01, 22:31 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Q
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
Nu hard rock kaip visada priraso labai daug. Nepyk tingiu skaityt. Apie Visatona negaliu nieko gero pasakyt. Profesionaliu garsekalbiu turi tik pora. BGS40 ir BG30NG. Visi kiti zaislai. Labai blogi jie nera, bet ju kainos apie du tris kartus didesnes negu is tikro turetu buti.
Jei ydomu galiu pasidalinti patirtimi.
Lyginau Visaton BGS40 ir Evr V380SP abu apie 98 db jautrumo.
Kaina: BGS40 ~500 Lt, V380SP ~260 Lt
Akustika: BGS40 grafikas lenktas, net nezinau kuriam dazniui jis tinka atkurti. V380SP gana tiesiskas. Abu atkuria iki 3K. Bet prie zemo daznio Evr daug geriau. 80 dB jautruma pasiekia Evr nuo 25 hz Visatonas 32hz. 90 dB - Evr 70hz, visatonas 100hz. Toliau su savo "kupra" Visatonas nuo 200hz iki ~2k aplenkia jautrumu Evr.
Galia: Cia ydomiausia. Evr 180 RMS, 380 W is stiprintuvo. Visatonas raso nominal 200W Peak 300W. Cia klausimas 200 rms? Bet kai puse minutes pagrojo prie 400W, uzuodziau kvapa kuris man nepatiko. Reiskia 200rms tikrai nelaiko. V380SP tikrai ismegintas su 400W, kiekviena penktadieny atgroja diskotekoje apie tris valandas. Magnetas jau buna uzkaites, bet degt dar nesiruosia.
Charakteristikos panasios, abu bandpass'e beveik vienodai elgias, bet vel reikia atsizvelgt y akustika.
Nesakysiu kuris geresnis is ju, jei kas labai susidomejo galiu atsiusti V380SP duomenis galesit patys palyginti.
Toliau BG30NG arba MCT 12"
svelniai tarent mekatronas ant visko lenkia Visatona, o kainas galit palygint patys, www.spikare.lt
Vienzo, viskas ka as cia prirasiau, tai norejau pasakyt viena dalyka, neverta moketi dvigubai brangiau uz firmos zenkliuka.
Cia mano tokia kukli nuomone Wink
 Akustikos megejams, ne sh malejams :)
PranešimasParašytas: 2004 03 02, 14:58 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Manijakas
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą MSN Messenger
Q,
o gal tu turi kokiu duomenu apie EVIR gapa V-300SW ??? ir kokiu palyginimu?? nes man idomu ko vertas tas mano gapukas uz 100lt.


ir be to, zmones, gal galit trumpai, aiskiai pasiulyti kokius neblogai skambancius ir ne brangiu gapus??
 Akustikos megejams, ne sh malejams :)
PranešimasParašytas: 2004 03 02, 17:25 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Antis
Dažnas dalyvis
Dažnas dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
Taip tiap, puiku butu jei kas pasiulytu nebrangius (na galima sakyt pigesnius :)) ir puse velnio skambancius biudus. Ir geriausia butu, kad komplekteli, juk ziurinejotes kazkas vistiek...

_________________
Nebijok, gerai nebus.
 Akustikos megejams, ne sh malejams :)
PranešimasParašytas: 2004 03 02, 19:09 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Q
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
I evervictory rasiau laiska, klausiau duomenu. Man atskanavo savo dokumentus, turiu V200SW V300SW V300SP ir V380SP grafikus. jei kas norit galiu pavaisint. Tik parasykit savo meilus ir kuris garsekalbis domina.
 Akustikos megejams, ne sh malejams :)
PranešimasParašytas: 2004 03 02, 19:36 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Q
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
Jei dar neatsibodau, galiu palygint ir Evr V300SW su tos pacios kainos Visatonu, T-300. Irgi abu isbandyti ir istestuoti kaip tik ymanoma. Kainos vienodos, galia skiriasi dvigubai. Jaitrumas teoriskai visatono turetu but 2dB didesnis, bet kai abi dezutes grojo viena sale kitos, nepastebejau skirtumo. Skambejo labai panasiai, bet T-300 buvo 100 litru dezeje o V300SW 70l, ir dar sitas buvo visiskai naujas, neprasidirbes, dar kietas. Kai prasidirbo Evr skambejimas dar pagerejo bet jau nebuvo progos palygint viena salia kito.
EVR vs Visaton - 2:0 Wink
 Akustikos megejams, ne sh malejams :)
PranešimasParašytas: 2004 03 02, 20:17 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Antis
Dažnas dalyvis
Dažnas dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
Man dainiusr@mail.ru
Viska jei galima... pasinagrinesiu.

_________________
Nebijok, gerai nebus.
 Akustikos megejams, ne sh malejams :)
PranešimasParašytas: 2004 03 02, 20:22 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
DMS
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką
Q gal turi galimybe palyginti
EVR ir AL170 8 Om Visaton

Paimk is EVR arba ta pati arba ka nors panasaus Smile
 Akustikos megejams, ne sh malejams :)
PranešimasParašytas: 2004 03 02, 21:41 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Manijakas
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą MSN Messenger
Q,
atsiusk V300SW parametrus ir panasius duomenis Smile
justekas@hotmail.com

aciu
 Akustikos megejams, ne sh malejams :)
PranešimasParašytas: 2004 03 02, 22:13 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Q
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
DMS, nzn, nebuvo progos ismegint, as seip labiau koncertine aparatura domiuos, bet uz 250 lt DAUG geriau galima nusipirkt Wink . Ir is viso cia tik grazus, gerai isreklamuoti zaisliukai su nerealiom kainom, tupam klientui.
 Akustikos megejams, ne sh malejams :)
PranešimasParašytas: 2004 03 12, 13:40 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Anonymous
Svečias
Q visi tavo pamineti garsiakalbiai zaislai tera, o tie kur kainuo 3x 4x brangiau reiskias yra uz ka. Ka tu sakytum apie koki scan-speaka kokiu 150 mm vieno kaina -1000 lt jautrumas 87 dB. Tipo nevertas?

Vat tas ir yra kad pagrindines diskusijos SH malimo lygije vyksta cia.
I e-maila gaunu laisku is tikru audiofilu, bet jie net nieko cia nerasho, nors sita konferencija stebi.

Vienas zmogus patikekit yra pridares tokiu stiprintuviuku ir kitos ivairios technikos, kad ohoho. Man asmeniskai to neleidzia finansai, bet bent jau yra supratimas kas yra auksciausio lygio technika, uz ka ji kainuoja ir kodel.

http://www.madisound.com/scanspeak.html
http://www.madisound.com/morel.html

Va tiek kainuoja padorus garsiakalbiai, snekant apie padoria akustika.

O visatono BG isvis ner ka kalbet, bene prasciausi is visatono, kokius galima nupirkti, aisku ir kaina atitinkama.
 Akustikos megejams, ne sh malejams :)
PranešimasParašytas: 2004 03 14, 04:32 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Q
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
BG yra geriausi is Visatono gaminiu. Hard Rock nemaisyk, as kalbu apie koncertine aparatura ne apie buitine. Ir vietoi to mazo nejautraus bruduko uz 1000 lt as verciau nusipirkciau DSP, ir tada tos pacios S30 skambetu daug graziau uz jy. Wink Neverta svaistyt belekiek litu tokiom nesamonem.
Pradėti naują temą  Atsakyti į pranešimą Pereiti prie 1, 2, 3, 4, 5  Toliau
 
Forumo sistema: phpBB
 „Google“ paieška forume
 Kas naujesnio?
 Naujos temos forume

Global electronic components distributor – Allicdata Electronics

Electronic component supply – „Eurodis Electronics“

LOKMITA – įvairi matavimo, testavimo, analizės ir litavimo produkcija

Full feature custom PCB prototype service

GENERAL FINANCING BANKAS

Mokslo festivalis „Erdvėlaivis Žemė

LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina

„Konstanta 42“

Technologijos.lt

Buitinė technika ir elektronika internetu žemos kainos – Zuza.lt

www.esaugumas.lt – apsaugok savo kompiuterį!

PriedaiMobiliems.lt – telefonų priedai ir aksesuarai

„Deinavos baldai“ — šeimos baldai

FS 22 Tractors
Farming Simulator 19 Mods, FS 22 Maps, FS22 Mods
ETS2 Mods
ETS2 Trucks, ETS2 Bus, Euro Truck Simulator 2 Mods
FS22 Tractors
Farming Simulator 22 Mods, FS22 Maps, FS22 Trucks
VAT calculator
VAT number check, What is VAT, How much is VAT
Paskola internetu
Vartojimo paskola, paskola automobiliui, paskola būsto remontui
Thermal monocular
Thermal vision camera,
Night vision ar scope,
Night vision spotting scope
FS22 Mods
FS22 Harvesters, FS22 Tractors Mods, FS22 Maps Mods
FS22 Mods
FS22 Maps,
FS22 Harvesters,
FS22 Tractors
Dantų protezavimas
All on 4 implantai,
Endodontija mikroskopu,
Dantų implantacija
Sims 4 Mods
Sims 4 CC Clothes,
Sims 4 Hair CC,
Sims 4 Skill Cheat
Optic sight
Binoculars for hunting elk,
Best compact binoculars,
Riflescope hunting
Reklama
‡ 1999– © Elektronika.lt | Autoriaus teisės | Privatumo politika | Atsakomybės ribojimas | Turinys | Reklama | Kontaktai LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina
Script hook v, Openiv, Menyoo
gta5mod.net
Farming Simulator 2019 Mods, FS22 Mods, FS22 Maps
farmingsimulator19mods.fr
Optical filters, UV optics, electro optical crystals
www.eksmaoptics.com
Reklamos paslaugos
SEO sprendimai

www.addad.lt
Elektroninių parduotuvių optimizavimas „Google“ paieškos sistemai
www.seospiders.lt
FS22 mods, Farming simulator 22 mods,
FS22 maps

fs22.com
Reklama


Reklama