Elektronika.lt
 2024 m. gegužės 25 d. Projektas | Reklama | Žinokite | Klausimai | Prisidėkite | Atsiliepimai | Kontaktai
Paieška portale
EN Facebook RSS

 Kas naujo  Katalogas  Parduotuvės  Forumas  Tinklaraščiai
 Pirmas puslapisSąrašas
 Forumas / + pokalbiai
 - Paieška forume
 - D.U.K. / Forumo taisyklės
 - Narių sąrašas
 - Registruotis
 - Prisijungti

Elektronika.lt portalo forumas

Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo. Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.

Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius, kurie nesilaiko forumo taisyklių. Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.

Dabar yra 2024 05 25, 08:50. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
 Forumas » Žinantiems ir klausiantiems. Ar žinai, kad... » Vidaus degimo variklio alternatyva
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
 
  
Puslapis 14
Pereiti prie 1, 2, 3, 4  Toliau
Pradėti naują temą  Atsakyti į pranešimą Rodyti ankstesnį pranešimą :: Rodyti kitą pranešimą 
 Vidaus degimo variklio alternatyva
PranešimasParašytas: 2006 07 03, 21:07 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Lauris
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką ICQ numeris
Sveiki. skaitinejau amzino varikliaus tema ir pastebejau kad zmones pakankamai zino ar siap girdeje apie vandenilinius variklius, vandeniu varomus variklius ir t.t. ir tai velia su amzino variklio savoka. Beto visi zinome kad naftos istekliai labai riboti ir jau metais skaiciuojama jos pabaiga, nors ir vystosi bio degalu pramone bet tame iseities ar greiciau problemos sprendimo nematau. Taigi sioje temoje noretusi padiskutuoti apie veriklius bei ju aprupinimo technika kurie gali pateisti iprastus vidaus degimo(benzinu\dujom ar dyzeliu varomus) variklius.


pats pries kuri laika siek tiek domejausi sia tema tai tuomet daugiausiai zadantys buvo elektros vei vandeniliu varomi varikliai, bet paghrindiniai minusai buvo tie kad el. varikliai yra pakankamai didewli ir sunkus savo gabaritais palyginti su vidaus degimo varikliais, bei turi problema kur gauti elektros net dauguma mums iprastu bateriju butu taip pat lb sunkios bei uzimtu daug vietos, bet si ju problema buvo bandoma spresti kuro akumoliatoriais. del vandeniliniu varikliu yra lb didelis stabdis vandenilio talpinimas. sleginiai indai butu lb primityvus sprendimo budas bet del vandenilio lb zemos uzsalimo temp bei tuo paciu lb dideliu slegiu tox indas yra praktiskai nepanaudojamas, taip pat buvo tikimasi laikyti vandenili metale kuris ji apsorbuotu, bet tox metalas kolkas yra zinomas tik platina, o del pastarosios kainos masinos kaina vien del bako isauktu nezmoniskai.

P.S. turejau proga keliems men islekt padirbet i islandija, ten pastebejau kaika keisto, salia vienos SHELL degalimes buvo taip pat degalines pastatas tu didelem raidem "HYDROGEN" dabar panarsiau vi islandu SHELL puslapi ir stai ka radau, http://www.shell.is/category.aspx?catID=275 ivertinkit patys Shocked
 Vidaus degimo variklio alternatyva
PranešimasParašytas: 2006 07 03, 22:13 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Digix
VIP narys
VIP narys
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
reiketu pradzioje suprasti viena dalyka. visi varikliai siskyrus amzinieji yra varomi energija. o va kokia forma nelabai jau svarbu.
kur ta energija laikysi nesvarbu.

jei jeau turi vandenilio nesunku ji sujungti su anglimi ir gauti benzina.
tos vandenilines masinos slamstas, niekada nebus naudojamos.
laikyti vandenili nesunku NiMh akumuliatoriuja jis ir laikomas tame Mh (hidride)


Siaip kalbeti reiketu apie energijos kaupimo budus o ne apie variklius, turint sukaupta energija ja panaudoti ne problema.

o vandeniliniai varikliai reklaminis burbulas


Paskutinį kartą redagavo Digix, 2006 07 04, 00:54. Redaguota 1 kartą
 Vidaus degimo variklio alternatyva
PranešimasParašytas: 2006 07 03, 23:28 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Lauris
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką ICQ numeris
As asmeniskai nenuvertinciau taip to vandenilio. beto jei turint vandenilio butu taip paprasta gauti benzina tai niex ir nesuktu sau galvos del to kad baigsis nafta, del variklio tai tikrai nemanau kad jo konstrukcija, darbo principas ir pns nera sverbu, nes kiekviena medziaga ir kurios galima isgauti enrgija turi tik jai budingas savybes nuoi kuriu ir priklauso enrgijos isgavimo budas, del vandenilio laikymo, tai NiMh jis yra laikomas bet jo koncentracija yra juokinga su tuo kiekiu kurio reikia kad masina normaliai vaziuotu(nebent priekaba paskui temptis Laughing ), gryna vandenili galima laikyti ir sleginiuose induose bet masinoje to panaudoti praktiskai neimanoma, nes jis laikomas tokiame inde norm temperaturoj turi milziniska slegi, tixlaiu isvis neimanoma jo suslegti iki skystos busenos.

Del vandeniliniu varikliu kaip reklaminio burbulo drysciau abejoti, nu gal tixlaiu ne paciu varikliu kiek vandenilio panaudojimo transporo priemonese.
 Vidaus degimo variklio alternatyva
PranešimasParašytas: 2006 07 04, 00:54 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Digix
VIP narys
VIP narys
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
skysto vandenilio koncentracija tokiame pacviame turyje yra tokia pat taip laikant ji hidride, tik va pagal mase jis tik 1-2% tesudaro. o siaip tai vandenislisi baisiai lengvas, galesi dirizabli is paskos tempti vietoje kuro bako:)

del naftos tai menka problema , benzina galima is anglies ar praktiskai betko gaminti(pvz medienos ar siaudu). Vokiceciai beveik visa kara prakariaivo vien ant sintetinio benzino.

o del dyzelinio kuro jug ir dabar zmones maistine alyva naudoja tik va jos kaip kuro kokybe nekokia.

Vandeilinio variklio alternatyva yra cinko-oro baterija,
nesuprantu kodel visi pamirso ta varianta nors jis senas patikrintas, ir beveik nera tukumu.
koloneleje pasikeitei cinko milteliu kasete ir vaziuok toliau. nei tau hidridus veziotis, nei ant auksto slegio bombos sedeti nereikia. ir energijos talpa daug didesne.


o va dabar pasakyk kaip pagaminti ta vandenili arba is kur gauti energijos akumuliatoriaism krauti, cinkui gaminti ar bet kokiam kitokiam kurui?

jei is rozetes krausi, tai sumokesi uz elektra kelis kartus daugiau nei uz analogiska kieki benzino.
 Vidaus degimo variklio alternatyva
PranešimasParašytas: 2006 07 04, 14:58 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Lauris
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką ICQ numeris
niekas nesako kad kura pats turi gamintis, teoriskai panaudojant atsinaujinancius energijos saltinius kuras tekainuotu produkcijos linijos gamyba ir explotavima, taigi gaminant kiek imanoma didesnius kiekius jo savikaina proporcingai mazeja, apie razetes net kalba neina, bet apie elektros energija galvoti galima, nes kiek zn el energijos kaina isauga iki keliolikos kartu ar net daugiau vien del jos perdavimo ir perdavimo metu atciradusiu nuostoliu. taigi imant el energija tiesiogiai ir elektriniu, t.y. gaminant kura kaip imanoma arciau ju ir ne per tarpines el energijos perdavimo firmas kuro kaina butu tikrai mazesne nei benzino. beje su buvusiu kalsioku pries kelis metus skaiciavom kox butu santykis tarp benzino ir el energijos pagalba pagaminto kuro namu salygomis laikant kad jokiu el nuostoliu nera, kaip bebutu keista kaina buvo beveik vienoda, bet tada buvo kitos el kainos, taip pat ir benzo.

P.S. nesu uzsiciklines ant vandenilioi, tiesiog kolkas nesu girdejes jokios kitos realios alternatyvos, o apie ta cinka taip pat, kas ten su juo yra kokiu principu tai veikia ir kox galutinis produktas?
 Vidaus degimo variklio alternatyva
PranešimasParašytas: 2006 07 04, 16:53 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Digix
VIP narys
VIP narys
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
Kodas:
beje su buvusiu kalsioku pries kelis metus skaiciavom kox butu santykis tarp benzino ir el energijos pagalba pagaminto kuro namu salygomis laikant kad jokiu el nuostoliu nera, kaip bebutu keista kaina buvo beveik vienoda, bet tada buvo kitos el kainos, taip pat ir benzo.


idomu kas per skaiciavimas neivertinant nuostoliu? naudingumo koeficientas tau jug bus maziau 10%

atsinaujinantys saltiniai kosmines kainos energija gamina, ir dar ipats brausiai veiki gamta ir zmones, vejo elektrines tai baisiau uz atomines,
as jau rinkciausi gyventi prie atomines nei prie normalaus galingumo vejo ekeltrines. siaubingas truksmas, amzinai miksinti sviesa is proto gali isvaryti.
visi zmones piketus prie seimo rengia jei kas planuoja netoli vejo malunus statyti.
hidroelektrinems tinkamu upiu vienetaim ir tai ne visur noris uztvindyti didziulias teritorijas.

taip kad vienintelis pasirinkimas atomine energetika, va tegul pastato pakankamai atominiu elektriniu tada ir nebereikes benzino.

del cinko tai principas paprastas, tiesiog vietoje vandenilio naudojame cinka, ir gauname elektra, vandeniliui reikia brangiu sudetingu kuro elementu, o cinkui nieko ipatingo nereikia, ir energijos talpa nepalyginamai didesne.

jei nori pasieskosk apie cinko oro baterijas, kaina minimali, naudojimas paprastas, jokio pavojaus, nekenksminga aplinkai, vieni privalumai be trukumu palyginus su vandeniliu.
 Vidaus degimo variklio alternatyva
PranešimasParašytas: 2006 07 04, 22:09 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
JAULER
Senbuvis
Senbuvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką MSN Messenger
o kaip del varikliu varomu gelezimi?

_________________
nepamirškit, klysti žmogiška Wink
privatas - privatiems klausimams
arch linux Wink Smile
 Vidaus degimo variklio alternatyva
PranešimasParašytas: 2006 07 04, 23:00 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Digix
VIP narys
VIP narys
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
JAULER rašo:
o kaip del varikliu varomu gelezimi?


deginti nesvarbu ka yra barbariska, reikia naudoti kuro elementus.
ju NK labai didelis gali buti >60-80 %

o va deginant labai dziaugtis gali jei bent 30% pavyksta pasiekti.
 Vidaus degimo variklio alternatyva
PranešimasParašytas: 2006 07 06, 00:34 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
JAULER
Senbuvis
Senbuvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką MSN Messenger
taip, bet kažkodėl dabar kol yra naftos mes važinėjam ne su tais kuro elementais. O variklių tą geležį, dar galima ir perdirbti naujam gyvenimui. ta prasme, tą geležį, kuri sudega, galima atnaujinti.

_________________
nepamirškit, klysti žmogiška Wink
privatas - privatiems klausimams
arch linux Wink Smile
 Vidaus degimo variklio alternatyva
PranešimasParašytas: 2006 07 06, 02:06 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Digix
VIP narys
VIP narys
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
JAULER rašo:
taip, bet kažkodėl dabar kol yra naftos mes važinėjam ne su tais kuro elementais. O variklių tą geležį, dar galima ir perdirbti naujam gyvenimui. ta prasme, tą geležį, kuri sudega, galima atnaujinti.


nafta kuri sudega atnaujinti daug lengviau nei gelezi. kadangi gelezies atnaujinimui reikia anglies kas yra tas pats kas nafta. (nes is anglies galima taip pat sekmingai gaminti viska ka is naftos.) todel tas gelezies atnaujinimas beprasmiskesnis uz naftos deginima, bent jau be nuostoliu apsiename.

del kuro elementu jie brangus todel nenaudojame o nenaudojame kadangi brangus. taip kad teks laukti.
dar blogai kad reikia ipac svaraus kuro jiems, nes gretai uzsiters, jug then nevksta tokie sprogimai kurie visas atliekas per ismetimo vamzdi ispucia.
cia kieviena dulke pasilieka.
 Vidaus degimo variklio alternatyva
PranešimasParašytas: 2006 07 06, 23:18 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Sadamas
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
o niekas negirdejo apie kaskokia plazma kuri isskiria labai daug energijos? as pats neisivaizduoju kas tai, man vienas draugas pasakojo kaskokioj parodoj ar kaskur mates.
 Vidaus degimo variklio alternatyva
PranešimasParašytas: 2006 07 06, 23:28 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Digix
VIP narys
VIP narys
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
cia kazkoks energijos kaupimo budas ar eilinis amzinasis variklis?
ar zinai kas yra plazma?
 Vidaus degimo variklio alternatyva
PranešimasParašytas: 2006 07 06, 23:50 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
assembled
Senbuvis
Senbuvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
Ta kur per žaidimus gerai ima zombius ir kitus bjaurius padarus Wink
Na vien, kad plazmai sukurti, kiek žinau, reikia daaug energijos, o ir jos saugoti nelabai išeina. Plazma vadina 4 būseną medžiagos po dujinės (dar didesnėje temperatūroje), kai nuo atomų atsiskiria elektronai (berods).
 Vidaus degimo variklio alternatyva
PranešimasParašytas: 2006 07 07, 01:37 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Digix
VIP narys
VIP narys
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
assembled rašo:
Ta kur per žaidimus gerai ima zombius ir kitus bjaurius padarus Wink


turbut ta ir galvoja tas kas siulo pazma panaudoti kaip energijos saltini Laughing

o siap tai iseina kad beveik bet kuri ugnis yra plazma, tereikia kad dujos butu kazkiek jonizuotos
 Vidaus degimo variklio alternatyva
PranešimasParašytas: 2006 07 07, 14:07 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Lauris
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką ICQ numeris
siaip del plazmos tai kiek zn yra ar buvo planai tokius dalykus naudoti kaip energijos saltini, ten deginant dujas ar dat ka taip kad butu plazma ir ta plazma leidziant tarp dvieju elektrodu tarp ju susidarytu elektrovaros jeda, taigi itampa, ir po to is rezultato varomi el varikliai, nu vnz kazkas pns turetu buti jei teisingai pamenu, tik viso to reikalo likuciu nepamenu, kas lieka po reakcijos.
Pradėti naują temą  Atsakyti į pranešimą Pereiti prie 1, 2, 3, 4  Toliau
 
Forumo sistema: phpBB
 „Google“ paieška forume
 Kas naujesnio?
 Naujos temos forume

Global electronic components distributor – Allicdata Electronics

Electronic component supply – „Eurodis Electronics“

LOKMITA – įvairi matavimo, testavimo, analizės ir litavimo produkcija

Full feature custom PCB prototype service

GENERAL FINANCING BANKAS

Mokslo festivalis „Erdvėlaivis Žemė

LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina

„Konstanta 42“

Technologijos.lt

Buitinė technika ir elektronika internetu žemos kainos – Zuza.lt

www.esaugumas.lt – apsaugok savo kompiuterį!

PriedaiMobiliems.lt – telefonų priedai ir aksesuarai

„Deinavos baldai“ — šeimos baldai

FS 22 Tractors
Farming Simulator 19 Mods, FS 22 Maps, FS22 Mods
ETS2 Mods
ETS2 Trucks, ETS2 Bus, Euro Truck Simulator 2 Mods
FS22 Tractors
Farming Simulator 22 Mods, FS22 Maps, FS22 Trucks
VAT calculator
VAT number check, What is VAT, How much is VAT
Paskola internetu
Vartojimo paskola, paskola automobiliui, paskola būsto remontui
Thermal monocular
Thermal vision camera,
Night vision ar scope,
Night vision spotting scope
FS22 Mods
FS22 Harvesters, FS22 Tractors Mods, FS22 Maps Mods
FS22 Mods
FS22 Maps,
FS22 Harvesters,
FS22 Tractors
Dantų protezavimas
All on 4 implantai,
Endodontija mikroskopu,
Dantų implantacija
Sims 4 Mods
Sims 4 CC Clothes,
Sims 4 Hair CC,
Sims 4 Skill Cheat
Reklama
‡ 1999– © Elektronika.lt | Autoriaus teisės | Privatumo politika | Atsakomybės ribojimas | Turinys | Reklama | Kontaktai LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina
Script hook v, Openiv, Menyoo
gta5mod.net
Farming Simulator 2019 Mods, FS22 Mods, FS22 Maps
farmingsimulator19mods.fr
Optical filters, UV optics, electro optical crystals
www.eksmaoptics.com
Reklamos paslaugos
SEO sprendimai

www.addad.lt
Elektroninių parduotuvių optimizavimas „Google“ paieškos sistemai
www.seospiders.lt
FS22 mods, Farming simulator 22 mods,
FS22 maps

fs22.com
Reklama


Reklama